Nieuws

Start Dr. Lise Crauwels

Dr. Lise Crauwels start op 2 oktober als nieuwe huisarts in opleiding. Zij doorliep reeds de eerste1,5 jaar opleiding in een andere praktijk en vervolledigt nu de laatste 1,5 jaar van haar opleiding in onze praktijk.

Dit wil dan ook zeggen dat dr. Louise Debruijckere haar opleiding in onze praktijk heeft beëindigd. Wij danken haar voor de fijne en zorgzame samenwerking.


Covid en griepvaccinatie

In oktober starten we in onze praktijk opnieuw met vaccinaties tegen griep en Covid. Deze gaan door op zaterdag 14, 21 en 28 oktober.

Voor wie vroeger een Covid vaccin wenst zijn er nu reeds enkele vaccinatiemomenten voorzien. Zie hiervoor op de afsprakenagenda.

Vanaf nu kan je hiervoor een afspraak boeken in de online agenda. Je dient hierbij een keuze te maken tussen alleen een vaccin tegen griep, alleen tegen covid of tegen beide. De vaccins kunnen veilig samen toegediend worden.

Griepvaccins dien je op te halen bij de apotheker en mee te brengen. Covid vaccins zullen in onze praktijk beschikbaar zijn.

Verdere informatie vind je hier.


Verdere praktische informatie plaatsen we hier binnenkort.

Start diëtiste

Ons team breidt opnieuw uit. Naast voetverzorging bij Ine Matthys kan je vanaf 11 januari terecht bij Annelies Anseeuw voor diëetadvies in het kader van

  • Constipatie, diarree en diverticulitis
  • Prikkelbare darm syndroom
  • FODMAP
  • Allergieën en intoleranties
  • Jouw ideale gewicht

Afspraken kan je maken op:

(26/12/2022


Te huur

Praktijkruimte te huur voor een paramedicus.

Onmiddellijk beschikbaar.

Voor informatie mail naar secretariaat@doktershuishansbeke.be


Wijzigingen

  • Op 1 oktober startte een nieuwe huisarts in opleiding Dr. Louise Debruijckere.
  • Vanaf 5 oktober breidt ons team uit en kan je voor voetverzorging terecht bij podologe Ine Matthijs. zij is aanwezig op woensdag en vrijdag voormiddag.
    Afspraken maak je niet via ons secretariaat maar kan je rechtstreeks bij Ine maken op het nummer 0479 507782. Haar consultatieruimte bereik je via de inkom langs de Nevelestraat.

  Waar vind ik een overzicht van mijn openstaande voorschriften?

  informatie vind je hier


  Wachtpost

  De regio Schelde en Leie heeft vanaf 26/12/2020 een huisartsenwachtpost. Deze bevindt zich in de nieuwe vleugel van het AZ Sint-Vincentius in Deinze naast de spoedgevallendienst van het ziekenhuis.

  Wie voortaan in het weekend nood heeft aan een huisarts voor dringende hulpverlening moet vanaf nu bellen naar het algemeen nummer 1733. Na het ingeven van je postcode word je doorverbonden met de wachtpost voor het maken van een afspraak.

  Dit algemeen wachtnummer is ook tijdens weekdagen bereikbaar, dan word je doorverbonden met de lokale weekwacht.

  (26/12/2020)


  Helena

  Medische documenten (voorschriften, laboresultaten, medische attesten) rechtstreeks online van je arts ontvangen. Een overzicht van je medische geschiedenis, medicatie-schema consulteren. Het kan via Helena, jouw persoonlijke online gezondheidsomgeving. Eenvoudig, digitaal en met respect voor je privacy en de GDPR regelgeving.

  Meer info vind je hier.

  (25/08/2020)


  Gezondheidsgegevens raadplegen via de Patiënt Health Viewer

  Vitalink is een digitaal platform van de Vlaamse overheid. Zorgverleners delen er belangrijke informatie over hun patiënten. Dit bevordert de samenwerking en garandeert de beste medische begeleiding. Via Vitalink beschikt elke zorgverlener immers over correcte en volledige informatie.

  Bovendien kan u ook zelf in Vitalink uw gegevens bekijken via de gratis software

  Patient Health Viewer. U kan uw vaccinatiegegevens (toegediend door Kind en Gezin, CLB of uw arts) en uw medicatieschema raadplegen.

  De huisarts die uw globaal medisch dossier beheert en uzelf hebben automatisch toegang tot uw gezondheidsdossier. Alle andere zorg- en hulpverleners hebben uw toestemming nodig om de gegevens in te kijken.


  Meer informatie vindt u hier.

  Privacy: Vitalink deelt alleen de gegevens die nodig zijn voor uw behandeling. De informatie kan enkel worden bekeken door u, uw huisarts en de zorg- en hulpverleners die u toegang gegeven hebt. Zelfs de technici die het platform onderhouden, kunnen uw gegevens niet inkijken. Bovendien registreert het platform wie uw gegevens raadpleegde, zodat eventueel misbruik kan worden opgespoord.

  (14/04/2017)


  Reisvaccinatie

  Heb je reisplannen controleer dan welke voorzorgen je moet nemen voor uw bestemming: vaccinaties, malariapreventie, reisapotheek, eigen chronische medicatie, ...
  Dit is ook een prima gelegenheid om uw vaccinatiestatus eens te bekijken en de noodzakelijke maar ontbrekende vaccinaties te laten toedienen. Vaccinatie in nodig om jezelf te beschermen maar is ook belangrijk om te vermijden dat je de ziekte meebrengt naar huis en hier verspreidt.

  Nakijken kan via de

  Patiënt Health Viewer, een gratis downloadbaar programma waarmee je met behulp van je ID-card en een kaartlezer je reeds gekregen vaccinaties kan raadplegen en eventueel een vaccinatiekaart kan uitprinten.

  (07/07/2016)


Copyrights ©2023 - Made by Weblogic